ASF Installatiebedrijf bestaat uit een VCA en F-gassen (voorheen STEK) gecertificeerd team. Wij verzorgen voor jou het hele proces, van advies en installatie tot onderhoud en nazorg.

Het is belangrijk dat jouw installaties jaarlijks worden onderhouden en gecontroleerd op eventuele problemen. Op deze manier voorkom je storingen en het onnodig oplopen van het energieverbruik van de apparatuur. Daarnaast zal bij jaarlijks onderhoud de installatie langer meegaan en worden de kwaliteit en optimale werking behouden.

Het jaarlijks onderhoud aan jouw airconditioner(s) voeren we uit in de maanden januari t/m april en oktober t/m december. In het hoogseizoen voeren we geen onderhoudswerkzaamheden uit. Uiteraard kun je in het hoogseizoen wel bij ons terecht voor storingen aan jouw installatie(s).

Bij ASF Installatiebedrijf kun je voor al jouw koeltechnische apparatuur een onderhoudscontract afsluiten dat wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen en situatie. Op deze manier ben je verzekerd van apparatuur die in topconditie verkeert.

Meer weten?

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag.

Stuur een e-mail

Of bel naar 0168-465280